Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Představuji si, kdybych byl např. izolován "Na Marsu". Bez jakýchkoliv znalostí.

Kdesi v Evropě, existuje malebná země. Před 32 lety se osvobodila od KSČ a Stb. Ze zcela neznámých popudů, z nostalgie ? Si posadili bývalého rudokožce na Hrad a agenta do Strakovky. Vznikla, zcela úsměvná komedie reality :

Prezident, jako novodobý - soudní recidivista, si vytvořil vlastní štáb. Nikdo z nich sice nemá Bezpečnostní prověrku - nicméně jde o persony pilné. Nejedlá osoba se soudila s ČR o dlužnou částku, jaký má status - to nikdo neví ! Kancléř je prošetřován za aktivity v Oboře, kamenolomu a nyní za zpronevěru Dotací ! Dopisovatel KSČm nyní píše i mluví - velebí ! Hlava státu je má všechny rád, adoptovsal je ! Různá ovada má rád - osobně věnuje pozornost i zdravotnímu stavu prasete ! Nejraději, má ovšem agenta Bureše. Veřejně mu příslíbil i Abolici - omilostnění. Naopak, bděle odhalil agenta Rycheckého. Státní vyznamenání mu jmenováním už udělil - Odznak mu avšak nevydá ... !

Straka ve Strakovce si vede dobře ! Udatně bojuje s Covidem. Vyhlašuje, že všichni jsou blbí, učí se a tiše závidí ! Počet zesnulých - 17.772 je jasná vina Opozice ! Bureš umravňuje kecy svého ministra Blatného, že opatření nefungují! Vše funguje skvěle ! Sám, již za dobu nouze zbohatl 2x ! Podobně OSVČ, nevědí co s penězi a tak mu posílají i děkovné dopisy ! Zaorálek, kulturně a plamenně dokonce Opozici vyslovil - Nedůvěru !

Mohl bych nekonečně pokračovat dále. Nevím, jak to ti Tchajwanci dělají - Z zemi popisované, to dělají skvěle ! Pravda, nevím, kde se nalézá ? Cosi se mluví o - "Kde domov můj ? Hučí voda po lučinách, bory šumí po skalinách, v sadě skví se jara květ, zemský ráj to na pohled" ! Kde se ta země vlastně nalézá ? Ta píseň, asi bude o soudruhu Borišovi ! To byl za socialismu tamní, nejúspěšnější horolezec ! "Boriš, umí po skalinách" ! :-)

1 1
možnosti
LH

Fakt se tesim co budete psát az nas ted proti Covidu povedou hejtmsni... To bude rachanda... :-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 25,53
  • Průměrná čtenost 1479x
Tak nějak tuším, že svět není jen černý nebo bílý.

Slezský patriot.

Seznam rubrik